Taiteilija

SANDCASTLE

Hiekkalinna syntyi alunperin unen inspiroimana. Tuohon uneen perustuvan piirroksen myötä linna rakentui myös nettisivun muotoon. Ja siitä lähtien tuo hiekkainen visio onkin kulkenut piirtäjänsä mukana taiteen polulla.

Nykyään hiekkalinna voi rakentua suomalaisen järven rantaan - ja saada koristeeksi niittykukkia. Ja kuitenkin se voi samaan aikaan kellua hiljalleen internetin valtameressä. Ja jossain tuolla maagisessa paikassa, jossa nuo todellisuudet kohtaavat... myös ideat ja unelmat saavat kukoistaa.

Vuosien myötä Sandcastle.fi on seurannut taiteilijansa tekniikoiden ja näkökulmien kehitystä. Matka taiteen polulla jatkuu yhä edelleen kiehtovana seikkailuna. Se on matka taiteeseen, jossa unenomaiset elementit leikkivät todellisuuden kanssa - ja kuvitukset voivat täydentyä niittykukilla.

Sandcastle.fi blogi sukeltaa mielikuvituksen pyörteisiin ja avaa taiteen taakse kätkeytyvän luovan prosessin saloja. Blogista on muotoutunut ideoiden hiekkalaatikko, jossa mielikuvitus ja luovuus voivat leikkiä. Hiekkalinnan blogi sekä sosiaalisen median kanavat juhlistavat luovaa energiaa ja vaalivat yhteyttä blogin lukijoiden kanssa, yhdistäen luovia mieliä. Sandcastle.fi kannustaa uppoutumaan mielikuvitukseen ja rohkaisee heittäytymään luovuuteen!

Ajan myötä uudet ideat ja kanavat ovat myös muokanneet hiekkalinnan tarinaa omalla tavallaan. Sandcastle.fi on rakentunut ja muotoutunut yhä uudelleen sen ihan ensimmäisen unenomaisen vision inspiroimana. Koska loppujen lopuksi... Elämähän on vähän niin kuin hiekkalinna. Ja tärkeintä on rakentaa uudelleen.


SANNA

Sandcastle.fi sivuston taiteilija Sanna on kotoisin Suomesta. Sanna on piirtänyt pikkutytöstä lähtien inspiroituneena Suomen luonnosta ja mytologiasta sekä tietysti erilaisista fantasia- ja satu-aiheista.

Inspiroituneena Suomen lumoavasta juhannuksesta Sanna alkoi täydentää myös kuvituksiaan niittykukilla. Tuo taianomainen hetki kukkii yhä hänen taiteessaan ja nuo niittykukat näyttävät sittemmin kasvaneen osaksi tarinaa.

Sanna yhdistelee mielellään erilaisia tyylejä ja elementtejä - on kyseessä sitten kuvitus, leikkisämpi hahmon suunnittelu tai vaikkapa äärimmäisen yksityiskohtainen taideteos. Sanna työskentelee sekä perinteisillä tekniikoilla että digitaalisen median parissa ja nauttii projekteista, joissa nivoutuvat yhteen taide, kuvitukset, tarinankerronta sekä sisällöntuotanto.

Sannalla on tutkinto graafisesta suunnittelusta ja mediaviestinnästä. Mutta hän on opiskellut myös klassista öljyvärimaalausta Italiassa ja hänen taiteessan voikin toisinaan nähdä myös aavistuksen vanhojen mestareiden maalaustekniikoita yhdistettynä moderniin ilmaisuun.

Sanna toteuttaa tilaustöinä myös muotokuvia ja taidetta. Erityisesti vintage muotokuvat, satumuotokuvat ja lemmikkien muotokuvat ovat olleet suosittuja. Esimerkiksi vintage muotokuvassa henkilö voi olla piirrettynä vintage-tyyliin kuvitteelliseen ympäristöön... Tai vastaavasti fantasiamuotokuva voi esittää vaikkapa lemmikin historiallisessa asussa.

Sanna on menneinä vuosina osallistunut myös lukuisiin näyttelyihin. Viimeisimmät yhteisnäyttelyt ovat olleet Suomessa sekä Bankside Galleryssä, Lontoossa. Viimeisin Sandcastle.fi yksityisnäyttely oli Tykkimäen huvipuistossa esitellen laajan kokoelman alkuperäisiä kuvituksia ja muotokuvia.