Taiteilija

Sandcastle.fi sivuston taiteilija Sanna on kotoisin Suomesta. Sanna on piirtänyt pikkutytöstä lähtien inspiroituneena Suomen luonnosta sekä tietysti erilaisista fantasia- ja satu-aiheista. Nykyisin hän luo taidetta, kuvituksia ja muotokuvia eri puolille maailmaa Sandcastle.fi sivuston kautta.

Sanna suunnitteli ja koodasi hiekkalinnamaisen sivuston alunperin suomenkielisenä jo vuonna 2005. Vuosien myötä hiekkalinna on seurannut taiteilijan tekniikoiden ja näkökulmien kehitystä. Matka taiteen polulla jatkuukin yhä edelleen kiehtovana seikkailuna.

Sannalla on myös tutkinto graafisesta suunnittelusta, mutta pian valmistumisen jälkeen taide ja kuvitukset veivät mukanaan. Sanna on opiskellut klassista öljyvärimaalausta, mm. Italiassa. Sen vuoksi hänen töissään voi toisinaan nähdä vanhojen mestareiden maalaustekniikoita yhdistettynä moderniin ilmaisuun.

Sanna on menneinä vuosina osallistunut lukuisiin näyttelyihin. Viimeisimmät yhteisnäyttelyt ovat olleet Helsingissä sekä RWS Contemporary Watercolour - näyttelyssä Bankside Gallery:ssä Lontoossa. Viimeisin Sandcastle.fi yksityisnäyttely oli Tykkimäen Huvipuistossa esitellen laajan valikoiman kuvituksia ja fantasiamuotokuvia.